Back

ⓘ Papan Anggegana Internasional Norman Manley, sadurungé dikenal minangka Papan Anggegana Palisadoes, ya iku salah sijiné papan anggegana kang nglayani kutha King ..


Papan Anggegana Internasional Norman Manley
                                     

ⓘ Papan Anggegana Internasional Norman Manley

Papan Anggegana Internasional Norman Manley, sadurungé dikenal minangka Papan Anggegana Palisadoes, ya iku salah sijiné papan anggegana kang nglayani kutha Kingston ing Jamaika. Bebarengan karo Papan Anggegana Internasional Sangster, papan anggegana iki dadi hub kanggo Air Jamaica. Saiki papan anggegana iki dadi hub kanggo Caribbean Airlines. Jeneng papan anggegana iki diwènèhake kanggo ngormati Norman Washington Manley. Ing papan anggegana iki ana punjul 130 penerbangan internasional saben minggu. Papan Anggegana iki mapan ing beting Palisadoes ing pérangan jaba Pelabuhan Kingston; ing pérangan ana kutha kang madep marang Laut Karibia.

                                     

1.1. Renovasi Renovasi terminal sedurungé

Kontrak kang sinambungan karo penambahan lan owah-owahan ing kumpulan mangkaté wis diwènèhaké marang Kier Construction Limited lan duwé aji $161.5 yuta. Panggawéyan iki bakal ngambah pembangunan kanopi anyar, pérangan lor saka kumpulan cek in lan ruang tunggu keberangkatan; pambangunan wewengkon drop off anyar lan penambahan kemampuan kanggo diakses pangguna kursi roda; lift, pendingin udara listrik, fasilitas publik, pendeteksi geni, lan layanan pemadam kebakaran anyar; lan owah-owahan fungsi wewengkon cek in lawas lan aula kanti nambahaké pos keamanan lan kantor pos.

Perancang lan teknisi kanggo rancangan iki ya iku Llewelyn Davies, Jabobs Consultancy & Leading Edge Aviation Planning Professionals Limited LEAPP, kanti kerjasama karo Peter Jervis and Associates Limited lan Grace Ashley and Associates.

                                     

1.2. Renovasi Rencana utama

Proyèk iki diarahaké kanggo nambah kapasitas papan anggegana kanggo ngatasi kemungkinan nglonjaké lalu lintas penerbangan lan penumpang kanti perkiraan kapasitas maksimum kang kagayuh taun 2023. Proyek iki Dadi péranganing rencana gedhé suwéné 20 taun kang bakal ditindakaké suwéné 3 tahap 1A, 1B and 2 kanti rega sakiwa-tengené $130 yuta. Nalika taun 2022 dikrepaké rekonstruksi saka sekabèhané papan anggegana wis rampung. "Tahap pertama saka pembangunan lan renovasi dikerpaké rampung nalika 2007."Pembangunan dimulai nalika wulan Juni 2006; pengerjaan saka tahap pertama iki – kang karepaké papan anggegana mlebu dadi Papan Anggegana IATA kategori C – bakal rampung nalika taun 2007. European Investment Bank nyediani dana $40 yuta 2006 lan Caribbean Development Bank wis nyetujoni utangan $11 yuta Juni 2006 kanggo proyek anyar.

                                     

1.3. Renovasi Tahap 1A

Tahap 1A dimulai nalika taun 2004 lan rampungnalika taun 2007, kanti perkiraan biaya $80 yuta pembukaan lemah dimulai naika September 2006. Tahap iki ngrampungaké yasan keberangkatan anyar ing pérangan pojok wétan terminal lawas kanggo ngakomodasi penambahan kumpulan keberangkatan, stasiun keamanan kanti ruang kanggo mengakomodir perlengkapan pendeteksi bahan peledak, imigrasi mlebu lan metu, papaan ritel lan ruang tunggu keberangkatan.

Penambahan dermaga bertingkat memungkinaké anané pemisahan antarané penumpang kang teka lan mangkat kanggo menuhi standard keamanan.

Owah-owahan liya sajeroning tahap iki ngmeliputi:

  • Perbaikan sistem dalan gedhé lan nambah ruang parkir mobil
  • Perbaikan kumpulan keberangkatan lawas lan layanan bawah tanah kang sinambungan karoné
  • Kompleks gudang kargo
  • Perbaikan lan peningkatan wewengkon terminal teka, kalebu aula imigrasi, aula béya cuké, jalur kedatangan, toko bébas béya, lan kantor
  • 9 gerbang pemuatan penumpang ing dermaga anyar.
  • Penggantian lan peningkatan sistem papan anggegana – layanan publik, kontrol akses, informasi penerbangan, informasi bagasi, pengendali keamanan, lan sistem tèknologi papan anggegana liyné
                                     

1.4. Renovasi Tahap 1B

Tahap 1B direncanakaké dilakokaké suwéné periode 2008–2012 kanti biaya $23 yuta. Pengerjaan sajeroning tahap iki ngambah:

  • Pengembangan wewengkon parkir pesawat
  • Pemasangan fasilitas penanganan bagasi anyar
  • Pembangunan wewengkon kedatangan anyar
  • Perluasan ruang kargo lan perawatan jalur taksi
  • Relokasi Pusat Penerbangan Umum, pemadam kebakaran lan fasilitas pendukung liyné
  • Pengembangan luwih lanjut yasan lawas
                                     

1.5. Renovasi Tahap 2

Tahap 2, kang wujud tahap akir saka proyek iki, bakal dimulai nalika taun 2013 lan rampung nalika taun 2022. Tahap iki bakal ngambah peningkatan lan perawatan terminal, tanah, lapangan terbang, lan wewengkon fasilitas pendukung, kantibiaya $9 yuta

                                     

2. Maskapé lan destinasi

Maskapé ing ngisor iki mènèhi pelayanan ing Papan Anggegana Internasional Norman Manley: {{airport-dest-list |Aerogaviota | Havana |Air Canada | Toronto-Pearson |Air Sunshine | Guantánamo Bay |Air Turks and Caicos | Providenciales |American Airlines | Miami |British Airways | London-Gatwick |Caribbean Airlines | Antigua, Barbados, Port of Spain, Sint Maarten |Caribbean Airlines dioperasikan olèh Air Jamaica | Fort Lauderdale,

                                     

3. Pranala njaba

  • Cithakan:ASN
  • Leading Edge Aviation Planning Professionals Limited LEAPP
  • Norman Manley International Airport, official web site
  • Cithakan:NWS-current
  • Airports Authority of Jamaica