Back

ⓘ Treviso wujud sawijining kutha ing Italia. Kutha iki ana ing pérangan lor-wétan ing nagara iku. Kutha iki wujud kutha krajan Provinsi Treviso. Gunggung pendhudh ..


Treviso
                                     

ⓘ Treviso

Treviso wujud sawijining kutha ing Italia. Kutha iki ana ing pérangan lor-wétan ing nagara iku. Kutha iki wujud kutha krajan Provinsi Treviso. Gunggung pendhudhuké 82.112 jiwa kanthi wiyar wewengkon 55 km². Kapadhetan pendhudhuké 1.493 jiwa/km².

                                     

1. Pranala njaba

  • Map of Treviso
  • Interactive Google Map of Treviso with more than 70 photos.
  • 1911 Encyclopædia Britannica entry
  • Situs resmi
  • Free photos of Treviso
  • Bookmarca Portal carried out by the Public Library of Treviso on websites relating with Treviso and the territory of the province of Treviso