Back

ⓘ Panggang lan hiu. Bake and Shark minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan cepat saji tradisional masakan Trinidad sing disiapake nggunakake roti la ..


Panggang lan hiu
                                     

ⓘ Panggang lan hiu

Bake and Shark minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan cepat saji tradisional masakan Trinidad sing disiapake nggunakake roti lapis goreng, daging hiu lan bahan tambahan. Iki minangka panganan jalanan klasik sing didol ing pirang-pirang kios panganan lan toko masak ing saindenging Trinidad lan Tobago.

.