Back

ⓘ Biskuit asin. saltine utawa soda cracker punika lancip, biasane kothak cracker digawe saka putih glepung, ragi, lan manggang soda, karo paling varieties entheng ..


Biskuit asin
                                     

ⓘ Biskuit asin

saltine utawa soda cracker punika lancip, biasane kothak cracker digawe saka putih glepung, ragi, lan manggang soda, karo paling varieties entheng sprinkled karo coarse uyah. Nduwe perforasi ing permukaan, uga tekstur garing lan asri sing khas.Sawetara jeneng merek krupuk asin ing Amerika yaiku Christie Premium Plus, Premium Nabisco, Krissh, Keebler s Zesta, Molinos Modernos Hatuey lan Noel s Saltín. Pucuk tanpa garam uga uyah asin uga bisa ditemokake.

                                     

1. Migunakake

Uyah asin biasane dipangan minangka cemilan ringan, asring nganggo keju, mentega, butter kacang utawa nyebar liyane. Bisa uga dicelupake utawa digulung ing sup, cabai, rebus, lan dipangan, utawa digiling, salad. Biasane, didol ing kothak sing ngemot loro nganti patang krupuk, sing saben dibungkus nganggo lengan kertas utawa plastik lilin. Ing restoran, ditemokake ing bungkus plastik cilik sing ana rong krupuk, sing umume nganggo sup utawa salad. Panganan krupuk, jinis glepung kasar nganti setengah alus sing digawe saka krupuk uyah, bisa digunakake kanggo topping macem-macem piring; ngasilake unggas sing digoreng utawa dipanggang, iwak utawa daging abang; utawa minangka kandhel kanggo meatloaf, sup, godhok, saos, lan cili; kanggo akeh wong Amerika sing mangan Uyah iku tradhisional nalika Natal.