Back

ⓘ Olahan Yaman. Masakan Yaman minangka salah sawijining jinis olahan beda karo masakan Timur Tengah sing luwih amba nanging kanthi tingkat variasi regional. Sawet ..


Olahan Yaman
                                     

ⓘ Olahan Yaman

Masakan Yaman minangka salah sawijining jinis olahan beda karo masakan Timur Tengah sing luwih amba nanging kanthi tingkat variasi regional. Sawetara pengaruh asing kabukten ing sawetara wilayah ing negara kasebut, pawon Yaman adhedhasar dhasar sing padha ing saindenging negara.