Back

ⓘ Saltah minangka panganan Yaman. Iki akeh dipangan ing sisih lor negara kasebut. Utamane disajikake kanggo nedha awan. Dhasar yaiku daging rebus daging coklat si ..


                                     

ⓘ Saltah

Saltah minangka panganan Yaman. Iki akeh dipangan ing sisih lor negara kasebut. Utamane disajikake kanggo nedha awan. Dhasar yaiku daging rebus daging coklat sing diarani maraq, bebatuan saka frug fenugreek, lan sahawiq utawa sahowqa. Beras, kentang, endhog orak-arik, lan sayuran minangka tambahan kanggo saltah. Panganan tradisional dipangan nganggo roti rata Yaman, sing dienggo kanggo ngrampungake sajian kasebut.

Saltah minangka panganan khas Yaman sing ana sing umure wis ewonan taun. Dikandhani, bahan-bahane mung Maraq lan Hilbah Fenugreek. Wiwit saiki lagi berkembang lan dipérang dadi rong piring: Saltah lan Fahsah.