Back

ⓘ Longaniza iku salah sawijining jinis olahan arupa sosis padha karo chorizo lan uga rapet karo Portugis linguiça. Ciri khas sing ditegesi beda karo wilayah liyan ..


Longaniza
                                     

ⓘ Longaniza

Longaniza iku salah sawijining jinis olahan arupa sosis padha karo chorizo lan uga rapet karo Portugis linguiça. Ciri khas sing ditegesi beda karo wilayah liyane. Iki misuwur ing masakan ing sawetara wilayah ing Spanyol, Argentina, Uruguay, Puerto Rico, Republik Dominika, El Salvador, Meksiko lan Chili. Ing Filipina, diarani longganisa lan beda banget karo atusan varian kanthi rasa lan bentuk vernakular sing beda amarga 144 klompok etno-linguistik ing Nusantara.