Back

ⓘ Sfiha utawa sfeeha, yaiku panganan sing kalebu roti lapis sing dimasak nganggo topping daging cincang, asring wedhus sing dibumboni bawang, tomat, kacang cemara ..


Sfiha
                                     

ⓘ Sfiha

Sfiha utawa sfeeha, yaiku panganan sing kalebu roti lapis sing dimasak nganggo topping daging cincang, asring wedhus sing dibumboni bawang, tomat, kacang cemara, lan rempah-rempah. Biasane ditemokake ing negara-negara Levant, lan ana gandheng cenenge karo manakish lan lahm bi ajin. Sfiha wis misuwur ing Brasil, ing endi kondhang minangka esfiha utawa esfirra, sawise dikenalake para imigran saka Suriah lan Libanon.