Back

ⓘ Toto minangka jajan klapa cilik ing masakan Jamaika. dadi cemilan utawa panganan cuci mulut. Kue biasane disiyapake nganggo klapa abon, gula coklat, tepung, sod ..


Toto
                                     

ⓘ Toto

Toto minangka jajan klapa cilik ing masakan Jamaika. dadi cemilan utawa panganan cuci mulut. Kue biasane disiyapake nganggo klapa abon, gula coklat, tepung, soda manggang lan bubuk lan santen. Toto asale saka perbudakan. Yen padha luwe amarga kurang panganan, dheweke bakal gabungke klapa, molase lan glepung, dipanggang nganggo bara api sing dilapisi ing ndhuwur lembaran logam sing nutupi wajan lan diobong ing ngisor wajan.