Back

ⓘ Gulgula minangka panganan tradisional sing digawe ing macem-macem wilayah ing India. Iki minangka salah sawijining permen sing paling populer ing pasar, digawe ..


Gulgula
                                     

ⓘ Gulgula

Gulgula minangka panganan tradisional sing digawe ing macem-macem wilayah ing India. Iki minangka salah sawijining permen sing paling populer ing pasar, digawe kanthi tradisional ing acara perayaan khusus ing deso. Biasa kasebut umum ana ing Uttarakhand, Uttar Pradesh, Bihar, Punjab, Odisha, lan uga digawe dening wong India ing luar negeri ing Guyana, Trinidad lan Tobago, Suriname, Mauritius, Amerika Serikat, Afrika Selatan, lan Fiji.

Dheweke padha karo bolongan donat ing AS, lan gampang banget digawe. Dheweke nggunakake glepung gandum, gula tradisional jaggery, lan uga rempah-rempah wiji adas umume kanggo bumbu. Yogurt, pulp banana, ragi utawa bubuk manggang bisa digunakake. Dheweke digoreng nganggo minyak utawa ghee kaya donat.