Back

ⓘ Memil-muk utawa jeli soba minangka salah sawijining olahan jinis muk coklat abrit-coklat sing digawe saka pati soba. Umume disajekake minangka banchan uga anju. ..


Memil-muk
                                     

ⓘ Memil-muk

Memil-muk utawa jeli soba minangka salah sawijining olahan jinis muk coklat abrit-coklat sing digawe saka pati soba. Umume disajekake minangka banchan uga anju.

Ing Korea sakwise perang, wiwit pertengahan nganti pungkasan abad kaping 20, memil-muk karo chapssal-tteok kue beras ketan akeh digunakake dadi yasik cemilan larut wengi dening para pedagang dalan. Ing jaman saiki, iki misuwur minangka panganan panganan.