Back

ⓘ Qalayet Bandora iku prasaja Yordania lan Palestina sajian saka tomat, bawang, mrico panas, lenga zaitun, lan uyah. Wis misuwur ing saindhenging Levant, nanging ..


Qalayet bandora
                                     

ⓘ Qalayet bandora

Qalayet Bandora iku prasaja Yordania lan Palestina sajian saka tomat, bawang, mrico panas, lenga zaitun, lan uyah. Wis misuwur ing saindhenging Levant, nanging utamane ing Yordania amarga gampang disiyapake lan bahan-bahan sing sehat. Kanggo nggawe sajian, minyak zaitun digawe panas ing wajan gedhe. Bawang lan mrico dicincang lan tomat dipadha lan dikupas opsional. Bawang banjur ditambah lan dimasak nganti tembus, ing wektu iku sisa bahan ditambahake lan dicampur tumis nganti kenthel nanging ora garing. Qalayet Bandora biasane dipangan nganggo roti pita anget, sing digunakake kanggo sendok, sanajan Qalayet Bandora uga bisa disedhiyakake nganggo nasi lan dipangan nganggo piranti. Yen disajikake ing restoran utawa acara resmi, asring dihiasi karo kacang cemara panggang.

Akeh jinis sajian sing ana, kalebu sing duwe daging sapi utawa daging sapi utawa daging rebus domba, endhog goreng, utawa papak

.