Back

ⓘ Iwak keluk. Iwak asap yaiku iwak sing wis mari amarga keluk. Panganan wis kena asap dening manungsa sajrone sejarah. Wiwitane iki ditindakake minangka bahan pen ..


Iwak keluk
                                     

ⓘ Iwak keluk

Iwak asap yaiku iwak sing wis mari amarga keluk. Panganan wis kena asap dening manungsa sajrone sejarah. Wiwitane iki ditindakake minangka bahan pengawet. Ing jaman saiki, iwak gampang diawetake dening kulkas lan beku lan udud iwak umume ditindakake kanthi rasa lan rasa unik sing diwenehapangasepan pangasepan