Back

ⓘ Kèju gorèng. Keju goreng minangka salah sawijining olahan jinis panganan sing disiyapake nggunakake keju sing digoreng lenga. Keju goreng bisa dicelupake ing ad ..


Kèju gorèng
                                     

ⓘ Kèju gorèng

Keju goreng minangka salah sawijining olahan jinis panganan sing disiyapake nggunakake keju sing digoreng lenga. Keju goreng bisa dicelupake ing adonan sadurunge digoreng, lan bisa digoreng utawa digoreng. Bisa dadi panganan pembuka utawa cemilan. Keju goreng minangka panganan umum ing Brasil lan Republik Dominika, lan umume disuguhake minangka panganan sarapan ing Siprus, Yunani, Libanon, Suriah lan Turki. Keju goreng disajekake minangka sajian tapas ing Spanyol, lan ing Spanyol bola keju goreng diarani delicias de queso. Iki uga minangka sajian ing masakan Italia. Keju goreng biasane disajikake panas, sawise dimasak. Bisa uga nganggo saus celup utawa dilapisi klamben.

  • Fried cheese dishes