Back

ⓘ Arroz con pollo minangka salah sawijining olahan panganan tradisional Spanyol lan Amerika Latin, sing ana gandheng cenenge karo paella. Ing Republik Dominika ka ..


Arroz con pollo
                                     

ⓘ Arroz con pollo

Arroz con pollo minangka salah sawijining olahan panganan tradisional Spanyol lan Amerika Latin, sing ana gandheng cenenge karo paella. Ing Republik Dominika kanthi gantian diarani locrio de pollo, lan ing Saint Martin diarani lokri utawa locreo.