Back

ⓘ Al pastor, uga dikenal minangka pastor tacos al, yaiku olahan taco sing digawe daging babi panggang. Adhedhasar shawarma domba sing digawa para imigran Libanon ..


Al pastor
                                     

ⓘ Al pastor

Al pastor, uga dikenal minangka pastor tacos al, yaiku olahan taco sing digawe daging babi panggang. Adhedhasar shawarma domba sing digawa para imigran Libanon menyang Meksiko, al pastor nampilake langit-langit rasa sing nggabungake rempah-rempah tradisional Timur Tengah karo pribumi ing Meksiko tengah. Iki minangka panganan jalanan sing populer sing nyebar ing Amerika Serikat. Ing sawetara panggonan ing sisih lor Meksiko, kaya ing Baja California, dikenal kanthi jeneng taco de adobada. Sajian sing padha saka Puebla kanthi rempah-rempah sing beda yaiku tacos árabes.