Back

ⓘ Puri yaiku roti goreng lemu jero sing digawe saka glepung gandum tanpa ragi sing asale saka benua India. Wis dipangan kanggo sarapan utawa minangka cemilan utaw ..


Puri
                                     

ⓘ Puri

Puri yaiku roti goreng lemu jero sing digawe saka glepung gandum tanpa ragi sing asale saka benua India. Wis dipangan kanggo sarapan utawa minangka cemilan utawa panganan ringan. Biasane disajeni nganggo kari utawa bhaji sing gurih, kayadene ing puri bhaji, nanging bisa uga dipangan kanthi panganan sing legi. Puris umume disajikake minangka sarapan lan cemilan. Iki uga disedhiyakake ing fungsi khusus utawa upacara minangka bagean saka ritual upacara bebarengan karo panganan vegetarian liyane sing ditawakake ing pandonga minangka prasadam.