Back

ⓘ Pai daging. Pie daging yaiku sawijining olahan pie kanthi isi daging sing ringkes lan asring bahan-bahan gurih liyane. Dheweke uga misuwur ing Inggris, Australi ..


Pai daging
                                     

ⓘ Pai daging

Pie daging yaiku sawijining olahan pie kanthi isi daging sing ringkes lan asring bahan-bahan gurih liyane. Dheweke uga misuwur ing Inggris, Australia, Ghana, Nigeria, Eropa, Selandia Baru, Kanada, Zimbabwe lan Afrika Selatan.