Back

ⓘ Lechon. Lechón minangka sawijining olahan panganan daging babi ing sawetara tlatah ing saindenging jagad, sing paling khusus ing Spanyol lan bekas barang koloni ..


Lechon
                                     

ⓘ Lechon

Lechón minangka sawijining olahan panganan daging babi ing sawetara tlatah ing saindenging jagad, sing paling khusus ing Spanyol lan bekas barang kolonial Spanyol ing saindenging jagad. Lechón minangka tembung Spanyol sing nuduhake babi cilik sing wis dipanggang sing isih dipangan kanthi ngisep susu ibune. Lechón minangka panganan populer ing Spanyol, Kuba, Puerto Rico, Republik Dominika, lan negara-negara liyane sing nganggo basa Spanyol ing Amerika Latin. Piring kasebut nyedhiyakake babi ngisep panggang sing wis mateng areng. Iki wis diterangake minangka sajian nasional Kuba, Puerto Rico, lan Spanyol.