Back

ⓘ Bizcocho minangka jeneng kang diwenehaké ing jagad Spanyol - Spanyol kanggo sawétara kue - kue, kue utawa cookie. Produk kang tepat ing tembung bizcocho ditrapa ..


Bizcocho
                                     

ⓘ Bizcocho

Bizcocho minangka jeneng kang diwenehaké ing jagad Spanyol - Spanyol kanggo sawétara kue - kue, kue utawa cookie. Produk kang tepat ing tembung bizcocho ditrapaké beda-beda gumantung saka wilayah lan negara. Contone, ing Spanyol, bizcocho khusus digunakaké kanggo ngrujuk kue spons. Ing Uruguay, paling buttery flaky jajanan kalebu croissants kang kasebut bizcocho, salawasé karang jajan diarani bizcochuelo. Ing Chili, bizcocho Republik Dominika lan Bolivia nuduhaké adonan manis kang dipanggang nganggo bahan-bahan lokal, padha karo bizcocho saka Spanyol. Ing Ekuador, adonan bizcocho bisa dadi legi utawa asin. Negara bagian AS New Mexico ora umum nggunakaké bentuk jeneng diminutive, bizcochito, minangka jeneng kanggo cookie kang digawé lokal lan misuwur banget.