Back

ⓘ Pai. Pie yaiku olahan panganan di panggang sing biasane digawe saka selai adonan jajanan sing isine ngisi macem-macem bahan sing legi utawa gurih. Pai legi bisa ..


Pai
                                     

ⓘ Pai

Pie yaiku olahan panganan di panggang sing biasane digawe saka selai adonan jajanan sing isine ngisi macem-macem bahan sing legi utawa gurih. Pai legi bisa diisi karo woh-wohan, kacang-kacangan, gula coklat utawa sayuran legi. Pai gurih bisa diisi karo daging, endhog lan keju utawa campuran daging lan janganan.