Back

ⓘ Mangú. Mangu minangka olahan saka Dominican. digawe serep saka nggodhok plantains utawa ijo bananas. Tanduran banjur ditumbuk karo mentega, margarin utawa minya ..


Mangú
                                     

ⓘ Mangú

Mangu minangka olahan saka Dominican. digawe serep saka nggodhok plantains utawa ijo bananas. Tanduran banjur ditumbuk karo mentega, margarin utawa minyak ing banyu sing digodhog. Piring kasebut diiseni bawang merah tumis sing wis dimasak nganggo cuka. Queso frito, salami Dominika goreng, lan endhog goreng asring ditambahake minangka lawuh. Mangú uga dikenal minangka los tres golpes, istilah slanga populer sing digunakake ing komunitas Dominika. Los tres golpes secara harfiah tegese "telung hits," istilah sing tegese mangú karo keju, salami, lan endhog.