Back

ⓘ Puff-puff minangka nyamikan tradisional Afrika sing digawe saka adonan goreng. Pinunjul saka panganan enak iki nganti tekan sisih wétan lan kidul Afrika Kulon, ..


Puff-puff
                                     

ⓘ Puff-puff

Puff-puff minangka nyamikan tradisional Afrika sing digawe saka adonan goreng. Pinunjul saka panganan enak iki nganti tekan sisih wétan lan kidul Afrika Kulon, sing umume diarani mandazi.

Puff-puffs disebutake ana ing buku See the Dreamers dening Imbolo Mbundu.