Back

ⓘ Moin moin. Moimoi utawa Moin-Moin minangka puding kacang kukus Nigeria sing digawe saka campuran kacang polong ireng sing dikumbah lan dionceki, bawang lan mric ..


Moin moin
                                     

ⓘ Moin moin

Moimoi utawa Moin-Moin minangka puding kacang kukus Nigeria sing digawe saka campuran kacang polong ireng sing dikumbah lan dionceki, bawang lan mrico abang sing seger. Iki minangka panganan sing akeh protein sing dadi bahan baku ing Nigeria.

Ing Ghana, umume diarani Alele utawa "Olele. Racake dijupuk nganggo Hausa koko.