Back

ⓘ Wat utawa tsebhi minangka panganan rebus utawa kari wong Étiopia lan Éritréa sing bisa disiapake nganggo daging pitik, daging sapi, domba, macem-macem janganan, ..


Wat
                                     

ⓘ Wat

Wat utawa tsebhi minangka panganan rebus utawa kari wong Étiopia lan Éritréa sing bisa disiapake nganggo daging pitik, daging sapi, domba, macem-macem janganan, campuran rempah-rempah kayata berbere, lan niter kibbeh, mentega sing dicuwerake.