Back

ⓘ Malawach, minangka roti lapis sing tradisional ing masakan Yahudi Yaman ing Israel. Iki digawa menyang Israel dening wong-wong Yahudi Yaman. Malawach mirip panc ..


Malawach
                                     

ⓘ Malawach

Malawach, minangka roti lapis sing tradisional ing masakan Yahudi Yaman ing Israel. Iki digawa menyang Israel dening wong-wong Yahudi Yaman. Malawach mirip pancake sing kenthel nanging kalebu lapisan kue-kue puff sing tipis sing disapu karo lenga utawa lemak lan mateng sing digodhog ing wajan. Biasane disedhiyakake nganggo endhog godhog, zhug, lan endhog tomat sing wis diremuk utawa parut. Kadhangkala diwenehake karo madu.