Back

ⓘ Malsouka. Malsouqa yaiku panganan Tunisia sing digawe saka adonan filo, diiseni isi gurih. Jeneng Arab asale saka لصق lasaqa sing artine tetep, nuduhake proses ..


Malsouka
                                     

ⓘ Malsouka

Malsouqa yaiku panganan Tunisia sing digawe saka adonan filo, diiseni isi gurih.

Jeneng Arab asale saka لصق lasaqa sing artine "tetep", nuduhake proses masak njupuk bal adonan mentah lan nemplek ing wajan sing dipanasake kanggo nggawe lembaran filo sing dilapis. Jeneng Malsouqa bisa nuduhake babgan pastry lan sajian.