Back

ⓘ Garri. Ing Afrika Kulon Garri minangka tepung bahan panganan bubuk sing digawé saka oyot tuberous saka tanduran pohung, sing nalika proses pabrik diganti dadi g ..


Garri
                                     

ⓘ Garri

Ing Afrika Kulon Garri minangka tepung bahan panganan bubuk sing digawé saka oyot tuberous saka tanduran pohung, sing nalika proses pabrik diganti dadi granula sing bisa dipangan garing.

Bahan panganan glepung sing dicampur karo banyu adhem utawa rebus minangka bagean utama saka panganan ing antarane macem-macem etnis Nigeria, Republik Benin, Togo, Ghana, Guinea, Kamerun lan Liberia.