Back

ⓘ Shito minangka tembung mrica ing Ga, basa Ghana saka Accra, ibukutha Ghana. Nalika tembung kanggo mrica beda kanggo saben basa asli Ghana, shitor din, umume dia ..


Shito
                                     

ⓘ Shito

Shito minangka tembung mrica ing Ga, basa Ghana saka Accra, ibukutha Ghana. Nalika tembung kanggo mrica beda kanggo saben basa asli Ghana, shitor din, umume diarani shito, akeh digunakake minangka jeneng saos merica ireng panas ing endi-endi ing masakan Ghana.