Back

ⓘ Tostones yaiku irisan gedhang goreng kaping pindho sing umume ditemokake ing masakan Amerika Latin lan masakan Karibia. Paling dikenal minangka tostones, Puerto ..


Tostones
                                     

ⓘ Tostones

Tostones yaiku irisan gedhang goreng kaping pindho sing umume ditemokake ing masakan Amerika Latin lan masakan Karibia. Paling dikenal minangka tostones, Puerto Rico, Jamaica, Nicaragua, Cuba, Honduras lan Venezuela, uga dikenal minangka tachinos utawa chatino, platano frito utawa frito verde, pisang pisées, patacone lan, kadang kala patacón pisao ing Kolombia.