Back

ⓘ Bamia, utawa bamia loro-Lahm, punika olah-olahan Eastern Tengah, Anatolian lan Yunani kang digawé mawa godhok nyawisake nggunakake daging lamb, okra lan tomat m ..


Bamia
                                     

ⓘ Bamia

Bamia, utawa bamia loro-Lahm, punika olah-olahan Eastern Tengah, Anatolian lan Yunani kang digawé mawa godhok nyawisake nggunakake daging lamb, okra lan tomat minangka bahan utami. Bahan tambahan sing digunakake kalebu saos tomat, bawang, bawang putih, cilantro, lenga sayur, kapulaga, uyah lan lada. Tembung "bamia" dhewe tegese okra lan tembung kasebut ertologis.