Back

ⓘ Brandon Salim. Brandon miwiti kariré minangka pandega saka sawijining band sing digawé taun 2008 kanthi jénéng Lights ON. Dhèwèké dadi gitaris lan pénulis lagu. ..


                                     

ⓘ Brandon Salim

Brandon miwiti kariré minangka pandega saka sawijining band sing digawé taun 2008 kanthi jénéng Lights ON. Dhèwèké dadi gitaris lan pénulis lagu. Dhèwèké bisa main instrumèn musik kaya ta gitar, drum lan piano. Ing taun 2013, Lights On band mlebu industri musik kanthi profésional kanthi dikontrak déning pérusahaan rekaman HITS sing dadi anak perusahaan saka grup MNC / RCTI. Ing akhir taun 2014, Lights ON ngétokaké single pisanan kanthi irah-irahan CARI KAMU. Saliyané dadi musisi, Brandon Nicholas Salim uga nduwèni bakat ing donya akting lan presenter ing ngéndi bakat iki nurun saka bapaké Ferry Salim sing dadi aktor senior lan prèsènter misuwur ing jamané. Film layar lebar kang irah-irahané Heart Beat dirilis ing 2015. Ing film iki Brandon jumeneng karo personèl girlband BLINK.

                                     

1. Filmografi

FTV

  • Lovepedia: Love Meter 2016 minangka Liem
  • Lovepedia: Valentines Unit 2016 minangka Tio
  • Lovepedia: Rumus Cinta Guru Private 2016 minangka Richard

Seri TV

  • Enigma minangka William Net TV
  • Kelas Internasional minangka Adit TV Net
  • Gantung Malaysia minangka KJ Astro Malaysia
  • Insta Geram Singapura minangka Haris Mediacorp Suria
  • The East minangka MDP Net TV
  • Tetangga Masa Gitu? minangka Bobby Ricky NET TV

Pambiwara

  • Telequiz Popmie! SCTV
  • Topik RTV
  • iClub48 NET.
  • Mamamia minangka hakim Indosiar
  • Inbox Life Hacks SCTV
  • Mentions Ur Music Transvision
  • Ngabuburit Trans TV
  • X-Cool RCTI
  • 1st Place Trans TV
  • Breakout NET.

Webseries

  • Love Distance Korea x Indonesia minangka Ben 2018
  • AnakArtis Musim 2: The Royal Relationship 2016
  • Anak Artis: The New Royalty 2015
  • AnakArtis Season 3 2017
                                     

2. Pangaji

  • New Arrivals ing 2016 Celebrity Awards Nominasi
  • Yowis Ben LSF 2019 Kategori Klasifikasi Film Umur 13+
  • Ter-Modern Celebrities Young ing Pasang Fashion Awards 2015 nominasi
  • Favorite Teen Favorite ing Pasang Fashion Awards 2016 Nominasi
  • Dilan 1990 Choice Award Indonesia kanggo SCTV Movie of the Year Pemenang
  • Dilan 1990 ICA 5.0 kanggo 2018 NET TV Movie of the Year Pemenang
  • Yowis Ben FFB 2019 Kategori Film Remaja karo Kearifan Lokal Pemenang