Back

ⓘ Flash Sentry yaiku jaran Pegasus lanang sing pisanan muncul ing My Little Pony: Equestria Girls minangka penjaga karajan Kekaisaran Kristal. Ing My Little Pony: ..


                                     

ⓘ Flash Sentry

Flash Sentry yaiku jaran Pegasus lanang sing pisanan muncul ing My Little Pony: Equestria Girls minangka penjaga karajan Kekaisaran Kristal. Ing My Little Pony: Equestria Girls, Dheweke mahasiswa ing SMA Canterlot, gitaris listrik kanggo band "Flash Drive", lan mantan pacar Sunset Shimmer. Sasampunipun tampil wonten ing Equestria Girls, piyambakipun wiwit tampil wonten ing episode seri lan sapérangan komik IDW.

                                     

1. Tandha Astamiwa

Tandha astamiwane Flash Sentry yaiku ana perisai kilat biru sing ana ing ngarep. Iki nuduhake yen dheweke minangka penjaga kraton sing cepet lan cepet.