Back

ⓘ Dunia dalam Berita ya iku giyaran program berita mancanagara ing TVRI kang digiyaraké saben dina jam 21.00–21.30 WIB kanthi durasi wektu 30 menit. TVRI nyiyarak ..


                                     

ⓘ Dunia dalam Berita

Dunia dalam Berita ya iku giyaran program berita mancanagara ing TVRI kang digiyaraké saben dina jam 21.00–21.30 WIB kanthi durasi wektu 30 menit. TVRI nyiyarake program berita iki wiwit taun 1974 kanthi aran Berita Dunia kang pungkasan ing tanggal 31 Dhésèmber 2008 amarga pringkat cacah penonton kang ora apik. Ing tanggal 4 Juni 2012, TVRI wiwit nayangake giyaran Indonesia Malam minangka pengganti Dunia dalam Berita kang tayang saben dina jam 19.00–20.00 WIB kanthi durasi sejam.

Jumbuh karo jenenge, isi program iki ngenani berita internasional. Durasi 10 menit pungkasan, padatan kaidi kanthi berita ulah raga lan prakiraan cuaca kanggo sapérangan kutha gedhé ing donya. Wiwit tanggal 6 November 1988 nganti 30 Juli 2000, stasiun televisi swasta uga wajib nyiyarake acara iki kanthi mritili langsung saka TVRI.

Cithakan:Televisi-stub