Back

ⓘ Olimpiade Tokyo 1964 utawi Olimpiade wanci panas ka-18 dipunwontenaken ing warsa 1964 ing Tokyo, Jepang. Cacahe atlet ing olimpiade punika wonten 5.140 saking 1 ..


Olimpiade Tokyo 1964
                                     

ⓘ Olimpiade Tokyo 1964

Olimpiade Tokyo 1964 utawi Olimpiade wanci panas ka-18 dipunwontenaken ing warsa 1964 ing Tokyo, Jepang. Cacahe atlet ing olimpiade punika wonten 5.140 saking 163 cacahé jinis ulah raga. Wonten 19 ulah raga lan 93 nagara ingkang makili. Uni Soviet pikantuk 96 medali ingkang kathah piyambak.