ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 61




                                               

Siemens M65

Siemens M65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 49 x 19 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x 176 ...

                                               

Siemens M75

Siemens M75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110.5 x 51.5 x 20.8 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inch ...

                                               

Sony Ericsson V800

Sony Ericsson V800 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 49 x 24 mm déné boboté 128 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi ...

                                               

Nokia C2 03

Nokia C2 03 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 51.4 x 17 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT r ...

                                               

Sony Ericsson K508

Sony Ericsson K508 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 45.5 x 19.5 mm déné boboté 88 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.9 inch ...

                                               

Motorola U9

Motorola U9 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2007, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 48.6 x 16.4 mm déné boboté 87.5 gram. Layar ...

                                               

Motorola T720

Motorola T720 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 47 x 21 mm déné boboté 100 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 120 ...

                                               

Nokia C2 06

Nokia C2 06 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2011 lan duwé ukuran 103 x 51.4 x 17 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K w ...

                                               

Nokia 6234

Nokia 6234 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 46 x 18 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi ...

                                               

Nokia 7373

Nokia 7373 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 43 x 23 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi r ...

                                               

Nokia 8800 Arte

Nokia 8800 Arte ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 45.6 x 14.6 mm déné boboté 150 gram. La ...

                                               

Nokia 6600 Slide

Nokia 6600 Slide ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2008, wiwit dipasaraké Agustus taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 45 x 14 mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Among Us

Among Us yaiku sawijining gim jeron jaringan kanthi juru main luwih saka siji kang dikembangaké lan dibabar déning studio gim asal Amérikah Sarékat, InnerSloth, lan dirilis nalika tanggal 15 Juni 2018. Gim iki njupuk latar carita ing jaba akasa. ...

                                               

Minetest

Minetest kuwi dolanan video kang gratis lan migunakaké Irrlicht 3D engine lan diprogram ing C++. Dolanan iki kalêbu dolanan video bak wêdhi. Digawé déning Perttu "celeron55" Ahola lan kontributor liyané lan dirilis ing sangisoré lisènsi LGPL. Min ...

                                               

Hewlett-Packard

Hewlett-Packard utawa kerep dicekak dadi HP iku siji firma utawa perusahaan sing aktif ing babagan tèknologi informasi lan asalé saka Amérikah Sarékat. HP akêh nggawé komputer, laptop, printer lan piranti-piranti liyané.

                                               

Wétan

Wétan, iku arah mata angin. Ing péta, arah iki biyasa anané ing sisih tengen. Amarga bumi ngalami rotasi arah mangétan mula bulan lan srengéngé muncul utawa mlethèk ing sisih wétan. Lawan arah wétan yaiku kulon.

                                               

Sri rejeki

Sri Rejeki utawa kang duwé jeneng latin Aglaonema ya iku salah sijiné tuwuhan hias kang moncer saka suku talas-talasan utawa Araceae. Genus Aglaonema memiliki sakiwa-tengené 30 spésies. Panggonan asli tuwuhan iki ya iku ing ngisor alas tropis, th ...

                                               

Tlaga Warna

Telaga Warna inggih punika salah satunggaling wisata alam ingkang wonten ing Kabupatèn Wonosobo, dumunung wonten kirang langkung 20 km saking pusat wonosobo. Telaga Warna inggih punika telaga vulkanik ingkang gadhah warna abrit, ijem, putih amarg ...

                                               

Lenga kembang srengéngé

Lenga kembang srengenge minangka lenga non-volatil sing ditekan saka wiji kembang srengenge. Minyak kembang srengenge biasane digunakake ing panganan minangka lenga goreng, lan formulasi kosmetik minangka emolien. Total produksi lenga kembang mat ...

                                               

Marning

Marning punika kalebet salah sawijining panganan tradhisional ingkang asalipun saking woh jagung ingkang dipungoreng. Marning punika saged kanggé camilan. Marning punika wonten macem-macem kados ta marning gurih, marning pedes, marning asin, lan ...

                                               

Hanok

Hanok punika sebatan kanggé griya tradhisional Koréa ingkang dipun-ginakaken kanggé mbédakaken kaliyan griya gaya Kilèn. Arsitektur Koréa ngetang papan griya saking lingkungan ing sakiwa tengenipun, mliginipun babagan kawontenan géografi lan mang ...

                                               

Kampung Bathik Kauman Sala

Kampung Bathik Kauman Sala ya iku séntra indhustri Bathik ing Sala. Atusan lembar kain bathik umur sak dhuwurè 35 taun dipamèrakè ing pirang-pirang sisi omah kayu kas Jawa. Manéka warna piranti mbathik sing wis tuwa ya ana ing omah iku. Kanggo ng ...

                                               

Speaker

Lumrahé pangertènan speaker ya iku prangkat èlèktronok kang digawé saka logam kang duwé membran, kumparan sarta magnèt minangka pérangan kang nglengkapi antarané siji lan liyané. Tanpa anané membaram, speaker ora bakal bisa ngetokaké suwara. Fung ...

                                               

Laskar Dumbledore

Laskar Dumbledore ya iku siji organisasi rahasia sajeroning seri fiksi Harry Potter. LD diadekake déning Harry Potter, Hermione Granger, lan Ron Weasley.

                                               

GAPI

GAPI iku Gabungan Pulitik Indonésia kang didhirikaké déning M.H. Thamrin. Organisasi iki didhirikaké ing tanggal 21 Mèi 1939. Organisasi iki gabungan saka Parindra, Gerindo, Persatuan Minahasa, Parté Islam Indonésia, Parté Katolik Indonésia, Pasu ...

                                               

Fatah

Cithakan:Infobox Parté Pulitik Fatah iku parté pulitik Palèstina lan faksi gedhé dhéwé sajeroning Organisasi Pambébasan Palèstina. PLO dhéwé iku konfederasi multi parté. Ing pacaturan pulitik Palèstina, parté iki dunungé ana ing sisih kiwa; parté ...

                                               

Adopsi kéwan klangenan

Adopsi kewan ingon yaiku proses tanggung jawab kanggo kewan sing ditinggalake utawa diluncurake dening pemilik sadurunge menyang organisasi perlindungan utawa penyelamatan. Sumber umum kanggo kéwan sing bisa diadopsi yaiku papan perlindungan kéwa ...

                                               

Hamas

Hamas iku Parté Pulitik Palèstina Islam Sunni sing kuwasa ing Lurung Gaza wiwit Juni 2007. Hamas uga duwé swiwi militèr sing dijenengi Brigade Izz ad-Din al-Qassam. Hamas wis maréntah ing pérangan Gaza saka tlatah Palèstina sawisé menang pemiu in ...

                                               

Siti Chotidjah

Siti Chotidjah, utawa Bu Chod jeneng kenthelé, lair ing Tegal, 6 Juni 1942. Dhèwèké salah sawijining muballighot, politikus, lan ibu kang nduwèni anak cacah nem. Bojo saka Bapak Ali Thayeb iki naté njagong ana ing kursi DPRD I Jateng ing Komisi C ...

                                               

Sekretaris

Sekretaris saged dipunbentenaken dados 2 inggih punika: Sekretaris Umum, inggih punika sekretaris kang gadhah tugas biyantu instansi utawi organisasi, kan gadhah anak buah. Tuladha: Sekretaris Wewengkon, Sekertaris Nagara, Sekretaris Direktorat J ...

                                               

Deputi Bidang Pulitik, Hukum, Pertahanan lan Kaamanan

Deputi Babagan Pulitik, Hukum, Pertahanan, dan Keamanan inggih punika unsur pelaksana sapérangan tugas lan fungsi saking Badan Perencanaan Pembangunan Nasional ingkang mapan wonten ing sak ngandhapipun lan gadhah tanggel jawab dhateng Kepala Bada ...

                                               

Ikatan Pencak Silat Indonesia

Ikatan Pencak Silat Indonésia ya iku organisasi nasional Indonésia kang mimpin kagiyatan Pencak silat kanthi resmi, antarané ya iku nganakaké tetandhingan, ngatur aturan lan liya-liyané. Lumrahé Pencak Silat ngajaraké pangenalan dhiri pribadi min ...

                                               

Deputi Bidang Pengembangan Regional lan Otonomi Dhaérah

Deputi Babagan Pengembangan Regional lan Otonomi Laladan inggih punika unsur pelaksana sapérangan tugas lan fungsi saking Badan Perencanaan Pembangunan Nasional ingkang mapan wonten ing sak ngandhapipun lan gadhah tanggel jawab dhateng Kepala Bad ...

                                               

Boy Candra

Boy Candra inggih mênikå salah satunggaling panulis novèl saking Indonesia kang wigati. Boy Candra lair nalikå tanggal 21 Novèmbêr 1989 ing Sumatêra Barat. Dhéwéké naté kuliah wontěn ing jurusan Administrasi Pendidikan, Univêrsitas Nègèri Padang. ...

                                               

LOrigine du monde

LOrigine du monde minangka gambar sing dicet ing minyak ing kanvas dening seniman Prancis Gustave Courbet ing taun 1866. Gambar iki awujud tampilan sing cedhak saka pawadonan lan weteng wanita sing wuda kasur kanthi sikil mbukak. Pigura awak mudo ...

                                               

Pambalut kain

Bantalan menstruasi kain yaiku sawijining piranti arupaendhog bantalan kain sing dienggo ing jeroan kanggo nyegah cairan menstruasi ora bocor menyang sandhangan. Iki minangka salah sawijining jinis produk higienis menstruasi sing bisa digunakake ...

                                               

Diet Mediterranean

Diet mediterranean ya iku salah sijiné cara diet modern kanggo genteni teknik diet tradhisional kang biniji duwédampak négatif. Bagakan iki dibuktikake anané angka kematian amarga lelara jantung koroner kang kagolong cilik ing nagara-nagara Medit ...

                                               

Ora ana kanca kajaba gunung

"Ora ana kanca, kajaba gunung" minangka paribasan Kurdi sing diandharake kanggo nuduhake perasaan pengkhianatan, ditinggalake lan kesepian amarga sejarah minangka etnis minoritas sing ora duwe negara ing Timur Tengah tanpa sekutu sing setia.

                                               

Cherpumple

Cherpumple minangka panganan diilhami dening Turducken, pie rasa sing beda-beda dipanggang ing pirang-pirang rasa kue, banjur ditumpuk. Miturut nitahake Cherpumple kang, pop humorist budaya Charles Phoenix, "Cherpumple cendhak kanggo cher ry, pum ...

                                               

Gua bao

Gua bao, uga dikenal minangka salah sawijining olahan roti perut, ambigu, bao, utawa salah minangka bun bao minangka jinis bun godhong lotus saka Fuzhou, ibukutha provinsi Fujian, kanthi varian sing padha ditemokake ing papan liya kanthi komunita ...

                                               

Dunia Fantasi

Dunia Fantasi utawi ingkang asring dipuncekak dados Dufan punika kalebet salah satunggaling panggénan kanggé wisata ingkang ageng ing kitha Jakarta. Dunia Fantasi punika manggén wonten ing kawasan Ancol Taman Impian, Jakarta Utara. Limrahipun, Du ...

                                               

FC Porto

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

                                               

PT. Kereta Api Indonesia

Transportasi massal ingkang saé sapunika pélayanane tambah saé ya iku salah sawijiming layanan kang didhamel kaliyan PT. Kereta Api Indonésia, ingkang saged di waos PT. KAI.

                                               

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog minangka waralaba sing diduweni dening Sega, sing dadi pusat ing karakter protagonis Sonic, landak biru antropomotor kanthi kacepetan supersonik. Biasane, Sonic kudu mungkasi rencana ala Dr. Robotnik kanggo nguwasani jagad iki, ...

                                               

Pepsodent

Pepsodent ya iku merk odol kang paling misuwur lan tuwa dhéwé ing Indonésia. Pepsodent ya iku odol pisanan ing Indonesia kang nngluncurake odol kang ngandut florida ing taun 1980-lan siji-sijiné odol ing Indonesia kang aktif ndidik lan mromosikak ...

                                               

Direktorat Jenderal Perencanaan Pertahanan Kamentrian Pertahanan Indonesia

Direktorat Jenderal Perencanaan Pertahanan ingkang asring dipuncekak Ditjen Renhan inggih punika unit eselon I ingkang mapan wonten ing sak ngandhaping Kamentrian Pertahanan. Direktorat Jenderal Perencanaan Pertahanan gadhah tugas kanggé ngrumusa ...

                                               

Direktorat Jenderal Pemasyarakatan Kamentrian Hukum dan HAM Indonesia

Direktorat Jenderal Pemasyarakatan Kamentrian Hukum dan HAM Indonesia inggih punika salah satunggaling unsur pelaksana Kamentrian Hukum dan Hak Asasi Manusia Indonesia ingkang gadhah tugas kanggé ngrumusaken lan nindakaken kawicaksanan lan standa ...

                                               

Pasukan Khas Segara

Pasukan Khas Segara, utawa basa melayu Pasukan Khas Segara kanthi sesebutan misuwur PASKAL ya iku prajurit mirunggan Angkatan Laut Malaysia, kang duwé mupangat sajeroning aksi langsung utawa kadadéan pangintaian mirunggan. PASKAL uga bisa nindaka ...

                                               

Damar

Damar iku asil sèkrèsi saka uwit Shorea sp., Vatica sp., Dryobalanops sp., lan wit liyané saka suku meranti-merantian utawa Dipterocarpaceae. Ing jeroné kalebu damar mata kucing lan damar gelap. Damar dimupangataké kanggo gawé rèk, plastik, plest ...

                                               

Pakan kéwan

Panganan ingon-ingon minangka tanduran utawa bahan kewan sing dienggo dipangan dening kewan ingon. Biasane didol ing toko ingon-ingon lan supermarket, umume khusus kanggo jinis kewan, kayata panganan segawon utawa panganan kucing. Umume daging si ...