ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 29




                                               

Motorola V180

Motorola V180 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 86 x 45 x 25 mm déné boboté 92 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 ...

                                               

Nokia 6500 Classic

Nokia 6500 Classic ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wiwit dipasaraké Oktober taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109.8 x 45 x 9.5 mm déné boboté 94 gram. Layaré T ...

                                               

Nokia 6267

Nokia 6267 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93.9 x 46.9 x 21.5 mm déné boboté 105 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.2 inchi kanthi r ...

                                               

Türlü

Türlü minangka casserole saka masakan Turki. Iki digawe saka sayuran rebus lan bisa uga kalebu daging rebus. Macem-macem sajian iki uga ditemokake ing masakan Balkan. Utamane, iki dikenal minangka turli perimesh ing Albania, tourlou utawa tourlou ...

                                               

Cynethryth

Cynethryth yaiku Ratu Mercia, garwane Raja Offa Mercia lan ibune Raja Ecgfrith saka Mercia. Cynethryth yaiku siji-sijiné permaisuri Anglo-Saxon.

                                               

Motorola Accompli 009

Motorola Accompli 009 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 72 x 27 mm déné boboté 216.5gram. Layaré CSTN, 256 werna kanthi résolusi 240 ...

                                               

Mohabbatein

Mohabbatein ya iku filem Bollywood India digawé taun 2000 kang disutradarani Aditya Chopra. Paraga mligi ya iku Amitabh Bhachchan, Shahrukh Khan, lan Aishwarya Rai. Latar panggonan filem iki ya iku pawiyatan Gurukul kang wis kawentar kwalitas pen ...

                                               

Divan pitik

Chicken Divan minangka kaserol pitik sing biasane disajeni nganggo brokoli lan saus Mornay. Iki dijenengi miturut papan panemuane, Divan Parisien Restaurant ing Hotel New York City Chatham, sing dadi sajian teken ing awal abad rong puloh. Sing ng ...

                                               

Bèbèk asin Nanjing

Bebek Asin Nanjing minangka panganan bebek lokal saka Nanjing, China. Sejarah sajian kasebut diwiwiti wiwit atusan taun, bisa uga tekan abad kaping 14, nanging tansaya misuwur sajrone Dinasti Qing. Bebek putih sing lembut duwe lemu nanging ora le ...

                                               

Nokia X2 Dual Sim

Nokia X2 Dual Sim ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2014, wiwit dipasaraké Juli taun 2014 lan duwé ukuran 121.7 x 68.3 x 11.1 mm déné boboté 150 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchsc ...

                                               

Ericsson GH 218

Ericsson GH 218 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1994, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 49 x 36 mm déné boboté. Layaré alfanumerik. Ericsson GH 218 dipirantèni kodhak. Ri ...

                                               

Artikel 50 ing Prajanji ngenani Uni Éropah

Artikel 50 ing Prajanji ngenani Uni Éropa iku artikel sajeroning prajanji Uni Éropa sing ngatur nagara anggota sing nduwé kekarep bakal metu. Artikel iku tegesé bab ing undhang-undhang. Artikel 50 iki lagi digawé ing taun 2009 nalika Prajanji Lis ...

                                               

Lee Yong-dae

Lee Yong Dae ya iku atlit badminton kang asalé saka Korea Kidul. Lee Yong Dae duwé jeneng lair Lee Young Dae 이용대. Rangking dunia 46 lan rangking tour dunia 42. Lee Yong Dae iku salah sawijining lègénda atlit badminton ganda putra Korea Kidul k ...

                                               

Ningxia

Laladan Otonom Suku Hui Ningxia ya iku laladan otonom setingkat provinsi ing Républik Rakyat Cina. Laladan otonom iki diangkah kanggo papan panggoné Suku Hui sing komposisi sing ndunungi dominan. Kutha krajan Provinsi iki ya iku Yinchuan. Ningxia ...

                                               

Nokia E90

Nokia E90 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2007, wiwit dipasaraké Juni taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 132 x 57 x 20 mm déné boboté 210 gram. Layaré TFT, 16M w ...

                                               

Sony Ericsson W810

Sony Ericsson W810 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 46 x 19.5 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi ...

                                               

Panasonic Z800

Panasonic Z800 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 96.5 x 49 x 26 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolus ...

                                               

Motorola V557

Motorola V557 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 47 x 23 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi résolusi 176 ...

                                               

Motorola V600

Motorola V600 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 48 x 24 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 x ...

                                               

Sharp GX33

Sharp GX33 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93 x 44.6 x 21 mm déné boboté 87 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi kanthi ...

                                               

Sharp GX34

Sharp GX34 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93 x 44.6 x 21 mm déné boboté 87 gram. Layaré TFT, ...

                                               

Motorola V555

Motorola V555 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 25 mm déné boboté 120 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 ...

                                               

Motorola V975

Motorola V975 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 49 x 27 mm déné boboté 137 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.9 inchi kan ...

                                               

Motorola A840

Motorola A840 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 49 x 24 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi ka ...

                                               

Motorola W510

Motorola W510 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 46 x 17.5 mm déné boboté 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi k ...

                                               

Motorola V361

Motorola V361 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 47 x 24 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi ka ...

                                               

Godhogan Bosnia

Pot Bosnia minangka panganan Bosnia, spesialisasi kuliner dihargai amarga rasa lan keluwesan sing akeh. Resep kanggo latira Bosanski beda-beda gumantung miturut preferensi pribadi lan daerah, nanging bahan utamane kalebu daging lan sayuran potong ...

                                               

Nom

Gỏi minangka salad pribumi kanggo masakan Vietnam. Iki bisa dibedakake saka sa lát, lan sa lát Nga sing ditemokake ing restoran gaya Barat. Salad iki minangka kombinasi macem-macem sayuran seger, lobak parut, kohlrabi, kubis, utawa pepaya, lan ir ...

                                               

Sony Ericsson Xperia Pureness

Sony Ericsson Xperia Pureness ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 43 x 13 mm déné boboté 70 g ...

                                               

Sony Ericsson W888

Sony Ericsson W888 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 46.5 x 9.5 mm déné boboté 72 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi ...

                                               

Sony Ericsson W880

Sony Ericsson W880 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 46.5 x 9.5 mm déné boboté 71 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi ...

                                               

Susu campur

Susu doyo punika susu -based Brandy utawa Bourbon wedang. Iki kalebu susu, semangat, gula, lan ekstrak vanilla. Disajikake adhem lan biasane nutmeg disiram ing ndhuwur. Pukulan susu bisa diklarifikasi liwat tambahan bahan-bahan sing nyebabake sus ...

                                               

Tej

Tej yaiku anggur madu, kaya mead, sing diseduh lan dikonsumsi ing Ethiopia lan Eritrea. Kandungan alkohol umume antara 7 nganti 11%. Biasane diproses ing omah lan kasusun saka telung bahan utama; madu, banyu lan semak belukar obat diarani Rhamnus ...

                                               

4bia

4bia utawi phobia inggih punika filem horor Thailand ingkang gadhah sekawan segmen ingkang saben-saben segmen dipunserat lan dipunsutradarai déning Youngyooth Thongkonthun, Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom, lan Paween Purijitpanya.

                                               

Motorola V188

Motorola V188 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 86 x 45.2 x 22.9 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi ...

                                               

Bhaji

Bhaji, bhajji, Bhajiya utawa bajji yaiku jajanan pedhes utawa gurih sing padha karo gorengan, sing asale saka subbawana India, kanthi pirang-pirang variasi. Iki minangka panganan cemilan sing populer ing Kerala, Tamil Nadu, Maharashtra, Gujarat, ...

                                               

Eurocopter EC225 Super Puma

Eurocopter EC225 Super Puma MK II + inggih punika helikopter transport penumpang long-range ingkang dipunkembangaken déning Eurocopter minangka génerasi panerus wonten kaluwargi helikopter Super Puma. Helikopter punika gadhah mesin gandha lan sag ...

                                               

Kawruh Urip Sejati

Organisasi Kawruh Urip Sejati yaiku organisasi kang dideknè wiwit 1 januwari 1979 dèning Bapak Mashoed,panggon organisasi iki Ana ing Dukuh Jambè,Dèsa Bacem,Kecamatan Banjarejo,Jawa Tengah. Maksud Kawruh yaiku kanggo nuntun manungsa marang Gusti.

                                               

Tour Montparnasse

Tour Montparnasse Maine-Montparnasse, ugi dipunsebat Tour Montparnasse inggih punika salah satunggaling yasan ingkang inggil sanget utawi ingkang dipunwastani yasan pencakar langit ingkang minangka kantor ingkang dhuwuripun kirang langkung 210 mè ...

                                               

Hubungan Indonesia Malaysia

Hubungan Indonésia lan Malaysia ngalami pasang surut. Ing taun 1963, kadadéan konfrontasi antara Indonésia lan Malaysia. Perang iki diwiwiti kanthi anané niyat Malaysia arep nggabungaké Brunei, Sabah lan Sarawak karo Persekuthuan Tanah Melayu ing ...

                                               

Mekanika fluida

Mèkanika fliuda inggih punika disiplin ngèlmu saking babagan mèkanika térapan ingkang ngaji prilaku saking zat-zat cair, lan gas ing kaanan mèndèl utawi gérak. Babagan mèkanika punika sampun gamblang nyangkup pinén-pintén prékawis ingkang bervari ...

                                               

Chakuli pitha

Chakuli pitha yaiku kue goreng adhedhasar Odia datar sing digawe tradisional ing negara Odisha, India. Wis disiyapake nggunakake glepung beras, gram ireng, minyak sing bisa ditapis olahan luwih disukai ghee utawa minyak sawi, lan uyah. Wong Odia ...

                                               

Profiterole

Profiterole, krim puff, utawa chou à la crème yaiku sawijiningjajanan choux Prancis sing diisi nganggo krim kocok, custard, krim jajanan, utawa es krim sing biasane legi lan lembab. Ing puffs bisa dihiasi utawa ditinggal polos utawa dihiasi karo ...

                                               

Super 8 (filem)

Super 8 nggih punika sesirah filem thriller fiksi sains saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning J.J. Abrams. Ingkang sami ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Steven Spielberg, sesarengan J.J. Abrams ...

                                               

Aioli

Room, allioli utawa room yaiku olahan arupa saos kang digawe saka papak, uyah, lan minyak zaitun lan ditemokaké ing olahan ing sisih Lor- Laut Mediterania, saka Valencia nganti Calabria. Jeneng-jeneng kasebut tegese "papak lan minyak" ing Catalan ...

                                               

Nokia C5 05

Nokia C5 05 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2011, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2011 lan duwé ukuran 105.8 x 51 x 13.8 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, ...

                                               

Nokia C5 06

Nokia C5 06 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2011, wiwit dipasaraké Maret taun 2012 lan duwé ukuran 105.8 x 51 x 13.8 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 16M ...

                                               

Nokia C5 03

Nokia C5 03 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2010, wiwit dipasaraké Dhésèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105.8 x 51 x 13.8 mm déné boboté 93 gram. Layaré T ...

                                               

Nokia C6

Nokia C6 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2010, wiwit dipasaraké Juli taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 53 x 16.8 mm déné boboté 150 gram. Layaré TFT resistiv ...

                                               

Nokia 5800 Navigation Edition

Nokia 5800 Navigation Edition ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2009, wiwit dipasaraké Oktober taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 51.7 x 15.5 mm déné boboté 1 ...