ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 22


                                               

Anon (filem)

Anon nggih punika sesirah filem fiksi ilmiyah thriller saking Amérika Sarekat ingkang dipundamel dening K5 Film taun 2010. Filem punika kaarahaken dening Andrew Niccol. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skenario. Ingkang ngayahi jeji ...

                                               

Arbitrage (film)

Arbitrage nggih punika filem drama saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2012. Filem punika sapérangan ageng pamundhutan gambaripun mundhut papan panggenan wonten Kutha New York. Filem punika kaarahaken déning sutradhara Nicholas Jareck ...

                                               

Army of One (filem 2016)

Army of One nggih punika filem komèdhi Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016, dipun arahaken déning Larry Charles. Skénarionipun kaanggit déning Rajiv Joseph lan Scott Rothman. Wondéne ingkang sami maragani filem punika antawisipun Nicolas C ...

                                               

Arrival (filem)

Arrival ya iku filem drama fiksi sains kang bakal metu ing taun 2016 saka Amérika kang disutradarani Denis Villeneuve lan naskah filemé ditulis déning Eric Heisserer, dhedhasar saka carita cekak "Story of Your Life" anggitané Ted Chiang. Filem ik ...

                                               

Arthur Christmas

Arthur Christmas nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Sarah Smith. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario sesarengan kaliyan Sarah Smith. Tanggel jawab musik kapasrahaken dh ...

                                               

Bad Moms

Bad Moms inggih punika filem sandhiwara kumedhi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani Jon Lucas lan Scott Moore ingkang ngrangkep minangka panganggit skénario. Ingkang maragani filem punika antawisipun M ...

                                               

Bad Teacher

Bad Teacher nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jake Kasdan. Skénariyo kagem filem punika dipun anggit déning Lee Eisenberg sesarengan Gene Stupnitsky, Juru damel filem kapasrahaken dhumate ...

                                               

Bambi

Bambi iku sawijining filem animasi saka Amérikah Sarékat diprodhuksi Walt Disney lan dirilis ing biyoskup déning RKO Radio Pictures tanggal 13 Agustus 1942. Film iki dadi filem kaping 5 ing sérial filem animasi klasik Walt Disney. Critané diangka ...

                                               

Battle: Los Angeles

Battle: Los Angeles nggih punika sesirah filem prayudan fiksi ilmiyah saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jonathan Liebesman. Skénariyo kagem filem punika kaanggit déning Chris Bertolini. Juru damel filem kapasrahake ...

                                               

Beauty and the Beast (filem 1991)

Beauty and the Beast iku sawijining filem animasi prodhuksi Walt Disney Pictures lan dirilis ing biyoskup déning Buena Vista Pictures ing 22 November 1991. Film iki dadi filem kaping 30 ing sérial filem animasi klasik Walt Disney. Caritané disutr ...

                                               

Before I Wake (filem 2016)

Before I Wake iku filem Amérikah taun 2016 ajènre adikodrati, fantasi, lan horor. Kanthi sutradara Mike Flanagan lan asisten sutradara Flanagan lan Jeff Howard. Kate Bosworth, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Annabeth Gish lan Dash Mihok didhadèkaké ...

                                               

Big Hero 6 (filem)

Big Hero 6 iku filem animasi 3D Amerikah taun 2014 ajénre adiwira lan kemidhi kang digawé Walt Disney Animation Studios lan dibabar Walt Disney Pictures - filem adiwira kang kawitan saka seri Walt Disney Animated Classics lan angka 54 ing sakabéh ...

                                               

Bird Box (filem)

Bird Box ya iku film produksi taun 2018 saka genre pasca-apokaliptik Amerika Serikat. Film iki disutradarani dening Susanne Bier, skrip ditulis dening Eric Heisserer, adhedhasar novel sing padha, dening novelis Josh Malerman, dibabaraké ing 2014. ...

                                               

Black Rock (filem 2012)

Black Rock nggih punika filem horor-thriller saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunarahaken déning Katie Aselton, adhedhasar saking skénario anggitanipun Mark Duplass. Adele Romanski ngayahi jejibahan minangka juru ...

                                               

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 yaiku filem fiksi ilmiah Amérikah Sarékat taun 2017 sing disutradarani dening Denis Villeneuve lan digawé dening Andrew A. Kosove, Broderick Johnson, Bud Yorkin lan Cynthia Yorkin. Manuskrip filem iki ditulis dening Hampton Fanc ...

                                               

Blue Cat Blues

Blue Cat Blues yaiku sawiji èpisode kartun animasi Tom and Jerry taun 1956 lan ditulis, disutradarani lan diprodhuksi déning William Hanna lan Joseph Barbera; èpisode iki dibabar déning Metro-Goldwyn-Mayer ing tanggal 16 Novèmber 1956 ing CinemaS ...

                                               

Bohemian Rhapsody (filem)

Bohemian Rhapsody ya iku filem biografi ing taun 2018 bab klompok band rock Inggris, jenengé Queen. Filem iki ngandhani bab urip penyanyine yaiku Freddie Mercury, kang culminate Queen ing konser Live Aid ing Wembley Stadium ing taun 1985. Filem i ...

                                               

Bourne (sèri filem)

Filem Bourne ya iku sèri filem laga cudaka thriller dhedhasar saka karakter Jason Bourne, juru pati CIA kang ngalami extreme memory loss kang kudu nemu dhèwèké iku sapa, digawé déning juru anggit Robert Ludlum. Ing filem The Bourne Legacy ngenala ...

                                               

The Brass Teapot

The Brass Teapot nggih punika film komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Ramaa Mosley, adhedhasar saking skénario anggitanipun Tim Macy, piyambakipun panganggit carita cekak ingkang kaangkat i ...

                                               

Bridesmaids (filem 2011)

Bridesmaids nggih punika sesirah filem Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Paul Feig. Ingkang ngayahi minangka juru damel nggih punika Judd Apatow sesarengan Barry Mendel lan Clayton Townsend. Skénariyo kaanggit déning Anni ...

                                               

Broken City

Broken City nggih punika filem saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Allen Hughes. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Brian Tucker. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem pun ...

                                               

Brooklyn (filem)

Brooklyn ya iku filem drama romantis Irlandia-Inggris-Kanada kang disutradarani John Crowley lan naskah filemé ditulis déning Nick Hornby, dhedhasar saka novèl Colm Tóibín kang judhulé padha karo filemé. Filem iki dibintangi Saoirse Ronan, Emory ...

                                               

Brother Nature (filem)

Brother Nature nggih punika filem drama kumèdhi Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016, dipunarahaken déning Osmany Rodriguez lan Matt Villines, adhedhasar saking skénario anggitanipun Mikey Day, Cameron Fay, lan Taran Killam. Wondéné ingkang ...

                                               

Burlesque (filem)

Burlesque minangka film musikal kang diarahake dening Steven Antin lan dibintangi Christina Aguilera lan Cher. Film iki dirilis tanggal 24 November 2010 ing Amerika Utara, lan menangaké Golden Globe Award ing taun 2010. Cher lan Aguilera melu ngg ...

                                               

Captain America: The First Avenger

Captain America: The First Avenger yaiku film superhero Amerika Serikat kang dirilis ing taun 2011. Film kasebut, disutradarani dening Joe Johnston, kalebu juru paragane kaya ta Chris Evans, Tommy Lee Jones lan akeh liyane. Tanggal rilis tanggal ...

                                               

Captain Marvel

Captain Marvel nggih punika filem superhero saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2019. FIlem punika kaarahaken déning oleh Anna Boden dan Ryan Fleck, kanthi juru damel Kevin Feige. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Anna Boden, R ...

                                               

Carrie (2013 filem)

Carrie ya iku salah siji filem medeni supranatural saka Amérika taun 2013. Filem iki digawé minangka adhaptasi kaping telu saka Stephen Kings "Carrie ", lan digawé déning MGM lan Layar Gems. Filem kang digiyaraké ing tanggal 18 Oktober 2013, dibi ...

                                               

Cars 3

Cars 3 ya iku filem 3D komputer animasi komèdi saka Amérika taun 2017 sing diprodhuksi déning Pixar Animation Studios lan dirilis déning Pictures Walt Disney. Dirilis déning Brian Fee ing debut sutradara lan ditulis déning Kiel Murray, Bob Peters ...

                                               

Charlottes Web (filem 1973)

Charlottes Web iku sawijining filem animasi prodhuksi Hanna-Barbera lan dirilis ing biyoskup déning Paramount Pictures tanggal 1 Maret 1973. Caritané disutradarani Charles A. Nichols lan Iwao Takamoto, dhedhasar buku kanthi irah-irahan kang padha ...

                                               

Charlottes Web 2: Wilburs Great Adventure

Charlottes Web 2: Wilburs Great Adventure iku sawijining filem animasi prodhuksi Paramount Pictures lan dirilis ing video déning Paramount Pictures tanggal 18 Maret 2003. Film iku sekuel di filem Charlottes Web. Caritané disutradarani Mario Pilus ...

                                               

CHiPs (filem)

CHiPs yaiku filem aksi-komedi Amérika taun 2017 sing ditulis lan disutradarani dening Dax Shepard. Juru paragane Michael Peña, Dax Shepard, lan Jessica McNamee.

                                               

Christine (filem)

Cithakan:Distinguish2 Christine nggih punika filem drama biografi Amérikah Sarékat-Inggris ingkang kadamel ing taun 2016. Filem punika dipunarahaken déning Antonio Campos lan kaanggit skénarionipun déning Craig Shilowich. Wondéné juru paraga ingk ...

                                               

Cinderella (film 2015)

Cinderella iku filem katresnan fiksi Inggris kang digawé déning Kenneth Branagh, lan naskah dianggit déning Chris Weitz. diprodhuseri déning David Barron, Simon Kinberg lan Allison Shearmur kanggo Walt Disney Pictures, crita filem iki dijupuk sak ...

                                               

Clash of the Titans (filem 2010)

Clash of the Titans nggih punika filem Inggris taun 2010 ingkang sadèrèngipun naté dipundamel ing taun 1981 kanthi sesirah ingkang sami, Filem punika nyariyosaken babagan mitologi Yunani kanthi Perseus minangka tokoh utaminipun. Clash of the Tita ...

                                               

Cloudy with a Chance of Meatball (filem)

Cloudy with a Chance of Meatballs iku filem animasi Amèrikah taun 2009 ajénre kemidhi lan fiksi sains. Carita ing filem iki kurang luwih asalé saka buku bocah kang nunggal jeneng anggitané Judi lan Ron Barrett. Filem iki diprodhuksi Sony Pictures ...

                                               

Colonia (filem)

Colonia, uga kawentar minangka jeneng The Colony, ya iku filem sujarah romantis thriller kang disutradarani juara piala Oscar Florian Gallenberger, lan di produseri déning Benjamin Herrmann, naskah filem iki di tulis déning Torsten Wenzel lan Gal ...

                                               

Coraline (filem)

Coraline iku filem animasi stop-motion lan 3D Amerikah taun 2009 ajénre fantasi, horor, lan peteng. Filek iki dhedhasar novèl Neil Gaiman taun 2002 kang nunggal jeneng. Filem iki digawé Laika lan disebar Focus Features. Filem iki nggambaraké boca ...

                                               

Courageous (filem)

Courageous nggih punika sesirah filem sandhiwara Kristen saking Amérikah Sarékat taun 2011. ingkang kaarahaken déning Alex Kendrick. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénariyo, sesarengan sedhèrèkipun, Stephen Kendrick. Juru damel f ...

                                               

Crazy on the Outside

Crazy on the Outside nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2010. Filem punika kaarahaken déning Tim Allen. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning John Peaslee, sesarengan kaliyan Judd Pillot. Ingkang ngayahi jejibahan mi ...

                                               

Crazy, Stupid, Love

Crazy, Stupid, Love. nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Glenn Ficarra lan John Requa. Skénariyo kagem filem punika kaanggit déning Dan Fogelman. Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Ste ...

                                               

Descendants 2

Descendants 2 yaiku Film Saluran Disney Channel ingkang tayang nalika 21 Juli 2017 ing Disney Channel, lan tayang bébarengan kalihan jaringan ing Disney, ABC, Disney XD, Freeform, Film Lifetime lan Lifetime. Film menika sèkuèl saking film taun 20 ...

                                               

Despicable Me

Despicable Me iku filem animasi komputer 3D Amerikah taun 2010 ajénre kemidhi sing digawé Universal Pictures lan Illumination Entertainment nuli dibabar nalika 9 Juli 2010 ing United States. Filem iki dadi filem Illumination Entertainments angka ...

                                               

Detention (filem)

Detention nggih punika filem horor saking Amerika Serikat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Joseph Kahn. Skénarionipun kaanggit déning Joseph Kahn sesarengan Mark Palermo. Wondene Josh Hutcherson, MaryAnne Tanedo, lan Richard Wager ngayah ...

                                               

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules nggih punika sesirah filem sandhiwara kumedhi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning David Bowers. Skénario dipunanggit déning Jeff Figo, sesarengan Brad Simpson lan Ethan Smith, adhe ...

                                               

Divergent (filem)

Divergent ya iku filem fiksi sains aksi saka Amèrikah taun 2014 kang di sutradharai déning Neil Burger, Adhedhasar saka novèl padha jenengé karo filem iki anggitané Veronica Roth. Film iki minangka filem kapisan saka sèri filem Divergent lan dipr ...

                                               

Don Jon

Don Jon nggih punika filem drama komedi romantis saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Joseph Gordon-Levitt ingkang ngrangkep minangka panganggit skénario. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumat ...

                                               

Drag Me to Hell

Drag Me to Hell nggih punika filem horor saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Sam Raimi. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Sam Raimi lan Ivan Raimi. INgkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih pun ...

                                               

Dumbo

Dumbo iku sawijining filem animasi kang diprodhuksi taun 1941. Film iki wujud filem angka 4 prodhuksi Walt Disney Animation Studios, lan wis dadi salah siji filem animasi klasik Walt Disney. Dumbo sepisanan diputer ing biyoskup tanggal 23 Oktober ...

                                               

Easy A

Easy A nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2010. Filem punika kaarahaken déning Will Gluck. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Zanne Devine lan Will GLuck. Skénario kagem filem punika kaanggit dén ...

                                               

Enchanted (filem)

Enchanted yaiku film animasi komedi musikal Amerika Serikat taun 2007 sing disutradarani dening Kevin Lima lan diprodhuksi dening Barry Josephson lan Barry Sonnenfeld. Naskah film iki ditulis dening Bill Kelly. Juru Paragane yaiku Amy Adams, Patr ...