ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 19




                                               

Nokia 3660

Nokia 3660 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 57 x 26 mm déné boboté 130 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 2.1 inchi kanthi r ...

                                               

Siemens SL65

Siemens SL65 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 47.6 x 21 mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi ré ...

                                               

Nokia 3650

Nokia 3650 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 57 x 26 mm déné boboté 130 gram. Layaré TFT, 4096 werna ukuran 2.1 inchi kanthi ...

                                               

Ericsson A2628

Ericsson A2628 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 131 x 51 x 25 mm déné boboté 140 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game caca ...

                                               

Ericsson A2618

Ericsson A2618 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 131 x 51 x 25 mm déné boboté 140 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game caca ...

                                               

Ericsson R310S

Ericsson R310S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 131 x 53 x 25 mm déné boboté 173 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game. Eri ...

                                               

Nokia 6681

Nokia 6681 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108.4 x 55.2 x 20.5 mm déné boboté 131 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.1 inchi k ...

                                               

Nokia C6 01

Nokia C6 01 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2010, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103.8 x 52.5 x 13.9 mm déné boboté 131 gram. Laya ...

                                               

USS Gambier Bay (CVE-73)

USS Gambier Bay iku prau pamotan palwa udara iringan klas Casablanca nalika Perang Donya II ing Wadya Sagara Amérikah Sarékat. Prauné kapernahaké rikala 10 Juli 1943 ing Vancouver, Washington déning Kaiser Shipyards; banjur kababar rikala 22 Novè ...

                                               

Salad kacang polong

Salad kacang minangka salad adhem sing umum digawe saka macem-macem kacang masak - kacang ijo, kacang lilin kuning, kacang garbanzo, kacang ginjal - lan biasane bawang bombay, mrico, lan / utawa sayuran liyane, dibuwang ing vinaigrette utawa cuka ...

                                               

Prau dlajah Jepang Tatsuta (1918)

Prau Tatsuta iku prau dlajah ènthèng angka loro ing klas Tenryū kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Tatsuta ing Préfèktur Nara, Jepang. Tatsuta kapernahaké rikala 24 Juli 19 ...

                                               

Kenthang pakuburan

Kentang panguburan minangka panganan kentang tradisional utawa kaserol sing misuwur ing Amerika Intermountain Kulon lan Midwest. Anggota Greja Yesus Kristus Santo Paling Pungkasan nyebut kasserole pemakaman kentang amarga umume disajikake minangk ...

                                               

Prau dlajah Jepang Tenryū

Prau Tenryū iku prau dlajah ènthèng angka siji ing klas Tenryū kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Tenryū ing Préfèktur Nagano lan Préfèktur Shizuoka, Jepang. Tenryū kaperna ...

                                               

Nokia 9300i

Nokia 9300i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 132 x 51 x 21 mm déné boboté 172 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 4.0 inchi kanthi r ...

                                               

Nokia 9300

Nokia 9300 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 132 x 51 x 21 mm déné boboté 167 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 4.0 inchi kanthi r ...

                                               

Kapuloan Kai

Kapuloan Kai inggih punika kalebet salah satunggaling kapuloan Indonésia ingkang mapan wonten ing sisih tenggara kapuloan Maluku, ingkang kalebet provinsi Maluku. Kapuloan Kai mapan wonten ing latitude 5° 26 39" S saha longitude 132° 59 47" E.

                                               

Prau panumpes Jepang Harusame (1935)

Prau Harusame iku prau panumpes klas Shiratsuyu kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Harusame kapernahaké rikala 3 Fèbruari 1935 déning Astragara Wadya Sagara Maizuru. Prau iki kababar rikala 21 Sèptèmber 1 ...

                                               

Panasonic G600

Panasonic G600 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1998, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 132 x 45 x 18 mm déné boboté 128 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 4 x 16 karakter. ...

                                               

Panasonic GD87

Panasonic GD87 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 49 x 23 mm déné boboté 103 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 ...

                                               

Panasonic X11

Panasonic X11 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87.3 x 48 x 27 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 13 ...

                                               

Siemens C75

Siemens C75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 44 x 17 mm déné boboté 85 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 x 176 pik ...

                                               

Panasonic P341i

Panasonic P341i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 47 x 24 mm déné boboté 92 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 13 ...

                                               

Panasonic X70

Panasonic X70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 47 x 24 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 132 ...

                                               

Nokia 6680

Nokia 6680 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108.6 x 55.2 x 20.5 mm déné boboté 133 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.1 inchi k ...

                                               

Motorola E680i

Motorola E680i ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing Maret taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 53.8 x 20.5 mm déné boboté 133 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K we ...

                                               

Sharp GX1

Sharp GX1 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 133 x 46 x 23 mm déné boboté 110 gram. Layaré GFC, 65K werna kanthi résolusi 120 x 160 pi ...

                                               

Motorola E680

Motorola E680 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 53.8 x 20.5 mm déné boboté 133 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K ...

                                               

Prau dlajah Jepang Kuma

Prau Kuma iku prau dlajah ènthèng klas Kuma kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Kuma. Kuma kapernahaké rikala 29 Agustus 1918 ing Sasebo, Nagasaki déning Astragara Wadya Sag ...

                                               

Prau panumpes Jepang Kagerō (1938)

Prau Kagerō iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka siji ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Kagerō". Kagerō ka ...

                                               

Prau panumpes Jepang Oboro (1930)

Prau Oboro iku prau panumpes klas Fubuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka pitu ing subklas Ayanami. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Oboro". Oboro k ...

                                               

Prau panumpes Jepang Hamakaze (1940)

Prau Hamakaze iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka telulas ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka loro kang kaaran mitrut jenengé "Hamakaze". Ha ...

                                               

Penyètan kenthang

Ricer kentang yaiku pawon sing digunakake kanggo ngolah kentang utawa panganan liyane kanthi meksa liwat sepotong bolongan cilik, sing umume kira-kira diameter pari. Macem-macem jinis ricer kentang padha karo pers papak sing gedhe. Iki duwe loro ...

                                               

Prau panumpes Jepang Kuroshio

Prau Kuroshio iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka telu ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Kuroshio". Aran ...

                                               

Prau panumpes Jepang Oyashio

Prau Oyashio iku prau panumpes klas Kagerō kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Prauné minangka prau angka papat ing klas Kagerō. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Oyashio". Aran p ...

                                               

Nokia Lumia 735

Nokia Lumia 735 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2014, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2014 lan duwé ukuran 134.7 x 68.5 x 8.9 mm déné boboté 134 gram. Layaré OLED capacitive tou ...

                                               

Nokia 5510

Nokia 5510 yaiku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2001, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 134 x 58 x 28 mm déné boboté 155 gram. Layaré monokrom. Nokia 5510 dipekaki papan ketik ...

                                               

Nokia 7700

Nokia 7700 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 134 x 80 x 22 mm déné boboté 183 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna u ...

                                               

Nokia Lumia 635

Nokia Lumia 635 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2014, wiwit dipasaraké Juni taun 2014 lan duwé ukuran 129.5 x 66.7 x 9.2 mm déné boboté 134 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscre ...

                                               

Nokia N80

Nokia N80 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wiwit dipasaraké April taun 2006 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 95 x 50 x 26 mm déné boboté 134 gram. Layaré TFT, 256K ...

                                               

Burgoo

Burgoo minangka godhogan pedhes, padha karo godhogan Irlandia utawa Mulligan, asring disajeni nganggo roti jagung utawa muffin jagung. Iki asring disiapake kanthi komunal minangka pakumpulan sosial. Iki misuwur minangka basis kanggo penggalangan ...

                                               

Siemens SXG75

Siemens SXG75 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Siemens. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111.5 x 53 x 20 mm déné boboté 134 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi ...

                                               

Nokia N Gage

Nokia N Gage ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 134 x 70 x 20 mm déné boboté 137 gram. Layaré TFT, 4096 werna ukuran 2.1 inchi kanth ...

                                               

Nokia Lumia 630 Dual Sim

Nokia Lumia 630 Dual Sim ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2014, wiwit dipasaraké Mèi taun 2014 lan duwé ukuran 129.5 x 66.7 x 9.2 mm déné boboté 134 gram. Layaré IPS LCD capacitive t ...

                                               

Panasonic GD30

Panasonic GD30 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 135 x 45 x 20 mm déné boboté 135 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 4 x 16 karakter. ...

                                               

Panasonic GD70

Panasonic GD70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 135 x 45 x 20 mm déné boboté 135 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 4 x 16 karakter. ...

                                               

Ericsson T10S

Ericsson T10S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 24 mm déné boboté 135 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 33 piksel. Er ...

                                               

Ericsson GF 768

Ericsson GF 768 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 23 mm déné boboté 135 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 1 x 10 karakte ...

                                               

Ericsson PF 768

Ericsson PF 768 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 23 mm déné boboté 135 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 1 x 10 karakte ...

                                               

Ericsson GF 788E

Ericsson GF 788E ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 24 mm déné boboté 135 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 1 x 10 karakt ...

                                               

Ericsson GF 788

Ericsson GF 788 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson. Sèri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 49 x 24 mm déné boboté 135 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 1 x 10 karakte ...